Doorgaan naar inhoud
Vul je kruidenrek! Stapelkorting tot 30% op ons volledige assortiment.
Vul je kruidenrek! Stapelkorting tot 30% op ons volledige assortiment.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de kruiden niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd krijg je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een gedeelte van je bestelling wilt retourneren en het uiteindelijk aankoopbedrag is minder dan €35,00 dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Producten terugsturen: gebruik het modelformulier

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@spicerebels.com. Of download het modelformulier voor herroeping, vul het formulier in en voeg het toe aan het pakket.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we de waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak het zorgvuldig.

Kosten voor retourneren

De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening en is op eigen risico. Deze kosten bedragen circa €4,15 voor een brievenbuspakje en circa €6,95 voor een pakket, afhankelijk van welke vervoerder je gebruik maakt. Bewaar altijd het verzendbewijs tot wij bevestigd hebben dat we de geretourneerde producten ontvangen hebben.

Het retouradres is:

Spice Rebels
Turfstraat 26
5914 XR Venlo