Doorgaan naar inhoud
Vul je kruidenrek! Stapelkorting tot 30% op ons volledige assortiment.
Vul je kruidenrek! Stapelkorting tot 30% op ons volledige assortiment.

Over Spice Rebels

Wij zijn Marc en Astrid. Spice Rebels is het resultaat van een gedeelde liefde voor ondernemen, tientallen jaren e-commerce ervaring en een passie voor koken.

Marc & Astrid van Spice Rebels

Als klein jochie dook Marc al met zijn moeder de keuken in om te helpen met het maken van allerlei creaties. Toen hij eenmaal op zichzelf woonde ging hij helemaal los. Elke dag zelf bepalen wat er gekookt werd, die enorme keuzevrijheid opende een wereld vol smaken. Toen hij eenmaal zelf kinderen had duurde het niet lang of er werd een moestuin aangelegd. Verse kruiden uit eigen tuin, mooier werd het niet. Bovendien konden de kinderen zo zelf ontdekken hoe groenten en kruiden uit de grond komen en niet uit de supermarkt. Tot het winter werd en alle kruiden bevroren. Op dat moment verschoof de interesse naar gedroogde kruiden en specerijen.

Wees ook een Spice Rebel

We weten natuurlijk niet hoe het met jou zit, maar wij lopen niet bepaald warm voor saaiheid. Dus ook niet voor saaie kruiden. We heten niet voor niets Spice Rebels. Tot voor kort bevatten onze keukenkastjes veel te veel kruiden waarvan de smaak tegenviel. Te neutraal, te vlak, te saai, te niksig. Daar zijn we wel een beetje klaar mee. Jij misschien ook wel.

Je kunt op veel plekken kruiden kopen, maar persoonlijk werden we niet heel blij van het aanbod. We misten de inspiratie, de passie. Terwijl je je gerechten zoveel lekkerder kunt maken met de juiste smaakmakers.

Pas na het bezoeken van verschillende foodmarkten – van die gezellige markten waar je losse kruiden kunt kopen – ontdekten we dat het ook anders kan. Op dat moment werd het idee voor Spice Rebels geboren.

Onze missie: van koken met kruiden weer een echte smaakbeleving maken. We willen jou laten zien hoe je jouw gerechten kunt upgraden door de toevoeging van de juiste kruiden. Zelfs de meest eenvoudige gerechten. Dat is de magie van kruiden.

We hebben een strenge selectie gemaakt van de allerlekkerste en meest kwalitatieve kruiden die je dagelijks nodig hebt. Die vind je allemaal in onze webshop. Wat je niet vindt bij ons? Saaie, inspiratieloze kruiden. Daar doen we niet aan.

Wees ook anders. Wees ook een Spice Rebel.